Welkom bij ZitstaOnly.nl


ZitstaOnly is de online shop voor zit-sta oplossingen. Heerlijk vanachter uw bureau uw nieuwe product veilig en vertrouwd online bestellen? Dat kan via onze webshop die is aangesloten bij het keurmerk Webwinkelkeur.

Bezorgen in Nederland doen wij gratis, evenals retourneren. Zo komt u niet voor ongewenste verrassingen te staan bij een aankoop en ontvangt u gemakkelijk de beste zit-sta werkplek thuis. 

Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel. Dit geldt voor onze webshop en producten. Als u een product bij ons bestelt kunt u erop vertrouwen dat de service van A tot Z in orde is. Bent u toch niet tevreden over uw aankoop? Of scheelt er iets aan uw aankoop? Het retourneren (of omruilen) van uw aankoop is geheel gratis bij ons als u in Nederland werkt. 

Onze doelstelling is om in het middensegment van de markt een ergonomische werkplek aan te bieden voor een betaalbare prijs met een uitstekende kwaliteit. 

Heeft u vragen over een bestelling of een ander onderwerp? Schroom dan niet om ons te mailen of te bellen. Onze contactgegevens kunt u heel eenvoudig vinden op onze contactpagina. We helpen u graag met al uw vragen op gebied van zit sta werkplekken. 
 


Peter Jan
Adviseur & oprichter

(Thuis)werken gaat door! Ook tijdens deze roerige tijden. Zolang verzendpartners GLS en DPD bezorgen leveren wij alle zendingen zoals beloofd uit! Uw bestellingen zijn doorgaans binnen 2 tot 3 werkdagen bij u.

De zit-sta shop en zit-sta specialist met het meest uitgebreide online ergonomische zit-sta aanbod van Nederland.
 

 Betalen via factuur

 Meer dan 10 jaar actief

 Levering uit voorraad

 Tot 10 jaar garantie

 Gratis verzending

 Best beoordeeld

 Instructie video's

Peter Jan's keuze

Bekijk mijn tips & ervaringen

© 2020 - 2021 zitstaOnly.nl - specialist in Zit Sta werkplekken | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel